Campingen ligger omgiven av havet och har ett väldigt naturskönt läge. Det går att få platser med havsutsikt, men även i skuggans ljumma vindar. Platserna varierar & vi kan garantera att vi har platser som tillgodoser era önskemål. I vår sommarbutik, finns ett litet men brett utbud. Det finns nybakat VARJE DAG! När ni vill koppla av efter en dags solande och badande nere vid stranden , erbjuder restaurangen en fullspäckad meny fullständiga rättigheter. Avnjut ett glas vin i solnedgången, med havet som vy medans barnen leker vid den intilliggande lekplasten.

Vi kan erbjuda i dagsläget två stycken toppmoderna stugor med alla faciliteter, på 67kvm. Det finns allt du behöver för en perfekt och avkopplande semester.

År 2011 byggde vi till ett av våra servicehus med ett stort kök, samlingsrum och matrum.  Det har även tillkommit tre stora familjerum med toalett, tvättfat, dusch, skötbord mm.  Ett perfekt alternativ för barnfamiljer. Vi erbjuder fritt wifi inom begränsat område.

Norje Boke Camping erbjuder allt för att din semester ska bli så bra som möjligt, barnen är alltid i centrum hos oss. Nöjda & glada barn ger lyckliga föräldrar. Se vårt fullspäckade aktivitetsprogram som underhåller ditt barn hela sommaren.

 

P1000081DSC_0205Midsommar 2012 (58)Långa bollar på Bengtfoto hemsida länsstyrelsen