Campingen ligger omgiven av havet och har ett väldigt naturskönt läge. Det går att få platser med havsutsikt, men även i skuggans ljumma vindar. Platserna varierar & vi kan garantera att vi har platser som tillgodoser era önskemål. I vår sommarbutik, finns ett litet men brett utbud. Det finns nybakat VARJE DAG! När ni vill koppla av efter en dags solande och badande nere vid stranden , erbjuder restaurangen en fullspäckad meny fullständiga rättigheter. Avnjut ett glas vin i solnedgången, med havet som vy medans barnen leker vid den intilliggande lekplasten.

Vi kan erbjuda i dagsläget två stycken toppmoderna stugor med alla faciliteter, på 67kvm. Det finns allt du behöver för en perfekt och avkopplande semester.

År 2011 byggde vi till ett av våra servicehus med ett stort kök, samlingsrum och matrum.  Det har även tillkommit tre stora familjerum med toalett, tvättfat, dusch, skötbord mm.  Ett perfekt alternativ för barnfamiljer.

Nytt för År 2018 ; vårt nybyggda servicehus kommer öppnas upp ute på vårt 150-område. Ett toppmodernt och välutrustat servicehus med kök,allrum,duschrum,familjerum & toaletter kommer kunna erbjudas till våra gäster.

Det kommer även byggas två nya lekplatser för barn ,samt en linbana.

 

Vi erbjuder fritt wifi inom begränsat område.

Norje Boke Camping erbjuder allt för att din semester ska bli så bra som möjligt, barnen är alltid i centrum hos oss. Nöjda & glada barn ger lyckliga föräldrar. Se vårt fullspäckade aktivitetsprogram som underhåller ditt barn hela sommaren.

 

Hjärtligt välkomna!

 

 

EU-flagga+Europeiska+jordbruksfonden+färg

EU-flagga+Europeiska+jordbruksfonden+svartvit

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden.

foto hemsida länsstyrelsen

 

” EU är för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden”

Genom EU har vi fått stöd i vårt byggande och vi är med och utvecklar vår landsbygd.

Vi har byggt en modern och miljöanpassad byggnad där vi använder oss av solens energi för att värma upp vattnet i byggnaden.

Vi är med och bidrar till en bättre miljö och hoppas våra gäster kommer uppskatta vårt nybygge för år 2018.

Byggnaden är ett servicehus med toaletter, dusch, kök och samlingsrum för samtliga av våra gäster på campingen.

Vi tackar EU för ert stöd och hoppas på ett bra kommande campingår 2018.

 

 

 

 

 

 

P1000081DSC_0205Midsommar 2012 (58)Långa bollar på Bengt