Sweden rock festival 2022 :

Vi har nu påbörjat utskick till er stammisar som skulle bo hos oss år 2021.

I utskicket kommer det stå all information hur ni ska gå tillväga inför bokning kommande år 2022,

Vi beräknar att ha allt klart och mailat samtliga i mitten på maj.

Var rädda om varandra så ses vi sommaren 2022

 

/ Rebecca

Angående rådande omständigheter för Sweden Rock Festival 2020

 

 

Kära festivalbesökare,

Utefter de besked Sweden Rock gått ut med kring de rådande omständigheter med Covid19, så har vi på Norje Boke Camping fått ta ställning kring detta.

Vi är lika ledsna som ni över att årets Sweden Rock Festival inte kommer att bli som planerat. Vi förstår att ni har många frågor och funderingar och vi ska göra vad vi kan för att kunna svara er så enkelt och tydligt som möjligt.
Vi ser gärna att ni ställer era generella frågor som inlägg på vår Facebooksida så fler får ta del av svaren och vi slipper svara på samma frågor flera gånger per mail eller privata meddelanden. Skulle det vara site specifika frågor är ni välkomna att skicka dessa till festival@norjebokecamping.com . Enkelt och effektivt.

Norje Boke Camping är en auktoriserad campingverksamhet och kommer ha öppet för säsong precis som vanligt 8/4 – 13/9, ha i åtanke att vi investerar och utvecklar vår camping hela tiden för att det ska bli det allra bästa för våra gäster och deras semesterupplevelse under hela året.

 

Vi har två förslag till er som har bokat plats under Sweden Rock Festival 2020 hos oss på Norje Boke Camping.

 

  1. Ni behåller er plats och stammistitel till nästa år 2021, denna är då garanterad och innebär att vi lyfter över 50% av er bokningskostnad till kommande festival 2021. Ni behåller ert bokningsnummer för årets bokning till kommande Sweden Rock Festival 2021. Sista dag att informera om ni väljer att behålla er plats samt stammistitel till året 2021 är 10 MAJ 2020. Med detta alternativ så innebär det att ni under oktober månad i höst följer vanliga processen vid bokning inför festivalen 2021 och anger antal personer, ankomstdatum och bokningsnummer i mail till oss via festivalbokningsformuläret på hemsidan. Vi ser gärna att ni väljer detta alternativ om möjligt då vi bedömer detta som smidigast för både er och oss.

Väldigt viktigt att ni skickar till festival@norjebokecamping.com, och endast till denna mailadress.

 

  1. Ni avbokar er plats hos oss under Sweden Rock Festival 2020 och får då 75% av er bokningskostnad tillbaka, detta innebär i vårt system att ni ej kommer ha bott hos oss under 2020 vilket gör att er ”stammis” plats försvinner. Sista dag att avboka och begära pengar tillbaka är 10 MAJ 2020. Ni ska då ha mailat ert bokningsnummer och bankuppgifter på inbetalningen till festival@norjebokecamping.com. Vi arbetar med att betala tillbaka så fort som möjligt men räkna med att det kan ta ett tag beroende på hur starkt trycket blir.

 

Vi på Norje Boke Camping vill tacka för ert stöd och förståelse och håller nu tummarna för att världen så småningom ska återgå till det normala.

 

Återigen Norje Boke Camping är en auktoriserad camping verksamhet och anslutna till SCR, Sveriges campings Riksförbund och kommer ha öppet för säsong precis som vanligt 8/4 – 13/9 så ni som fortfarande vill komma och njuta av lite semester är hjärtligt välkomna. Detta kommer också innebära att ni har bott hos oss precis som vanligt och då följer samma process som alla andra år inför Sweden Rock 2021. Kommer ni behöver vi veta det senast 10 /5- 2020. 
Och sist men inte minst, Ta hand om er, ”wash your hands” och Keep on Rocki’n!

Mvh Niclas Rebecca & Mikael med personal

OBS! GILTIG BOKNING GÄLLER ENDAST DÅ NI SKICKAR IN VIA VÅRT FORMULÄR NEDAN, GÖRS INTE DETTA GÄLLER EJ ER BOKNING OCH DEN RADERAS. OBS!

Nedan gäller endast er ”stammisar”:

Förboka Campingplats till Sweden Rock Festival 2020 !! 

Du som har campat på Norje Boke Camping under Sweden Rock Festival Vid minst 2 festivaler = ”Stammis”, du har förtur att boka campingplats även till festivalen 2020,  mot en förbokningsavgift på 300kr.

OBS !!! Betalas ej denna förbokningsavgift på 300 kr  stryks din bokning automatiskt, vi skickar INGA påminnelser angående detta OBS!!!

Under tiden 2019-06-12 —– 2019-08-21

Bokning sker via bokningsformulär nedan

Bifoga dina fullständiga uppgifter  samt senaste bokningsnummer ( bekräftelse numret du fick vid avresa/utcheckning. PERSONLIG KOD) som referens. Ange detta i rutan för ”bekräftelsenummer”.

( denna rutan gäller endast för de som erhållit ett bekräftelsenummer i form av en personlig kod som ges vid utcheckningen, de som legat hos oss i två år eller mer)

Vi förbehåller oss rätten att boka enligt ”först till kvarn principen”.

ENDAST VIA BOKNINGSFORMULÄRET NEDAN!

VID FRÅGOR ANGÅENDE FESTIVALEN MAILAR NI ——> festival@norjebokecamping.com <———

bokningen sker enligt våra bokningsvillkor. Se här : http://www.norjebokecamping.com/bokningsregler/

SRF

Med vänliga hälsningar Niclas,Rebecca & Mikael med personal